bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Подаруй дітям казку
19.01.2010

І це не замасковані агітатори за туманні виборчі ідеали, а помічники самого Святого Миколая. «Добрий день! Чи не хочете ви приєднатись до нашої акції “Миколай збирає подарунки”? Ми збираємо кошти для дітей-інвалідів, дітей позбавлених батьківської опіки та дітей-сиріт. Сподіваємось, що ці гроші допоможуть їм вижити в цьому складному житті. На ці кошти ми закупимо всі необхідні речі. Будь ласка, не будьте байдужими - діти потребують вашої допомоги» - в такий спосіб волонтери в рамках благодійної кампанії «Подаруймо дітям казку» протягом 8 годин провокували на добро перехожих. Тим, хто мав бажання зробити внесок у добре діло, волонтери ліпили на серце наліпочку з янголятами, як символ доброчинності, та дарували календарик на згадку про благодійну дію.  

Мета акції - збір коштів, іграшок та речей для дітей, які дійсно цього потребують. Частина зібраних коштів буде використана для запровадження постійнодіючих освітніх та розвиваючих проектів в дитячих будинках. Серед них клуби з малювання, бальних танців, різних видів спорту, театрального мистецтва, вивчення іноземних мов тощо протягом року. Гарна мета та недостатньо засобів реалізації - зібрано 5 650 грн. Можливо? Та залишається найважливіший ресурс - людський. Волонтер акції, Піддубна Оксана : «Я не сподівалася, що буде такий великий відсоток тих людей, які справді зацікавлені. Були і іноземці, які робили свій внесок в благу справу. Мені сподобалось, адже відчуття якогось добра, відчуття, що робиш благородну справу».
 

Нагадаємо, що благодійна ініціатива «Миколай збирає подарунки» народилась в Одеському осередку Демократичного Альянсу. А цього року вона пройшла в 12 областях України. Унікальність цьогорічної акції полягає у її річній тривалості, адже традиція відвідування дитячих притулків зі святами, заняттями, тренінгами та подарунками буде тривати увесь рік. Отож шукайте помічників Миколая на вулицях міста цілий рік і не забувайте про дітей, про той мізер, що ви можете для них зробити.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.