bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальна акція «Подаруй щастя на Різдво». Підсумки
14.01.2010

У Києві завершилася соціальна акція «Подаруй щастя на Різдво». Більш ніж два тижні Благодійна організація «Місто щасливих дітей» спільно з Київською міською держадміністрацією та Службою у справах дітей КМДА закликали всіх небайдужих розпочати рік з доброї справи, а відтак приєднатися до соціальної акції по збору подарунків для дітей-сиріт міста Києва.
 

Організація ініціювала роботу п’яти пунктів прийому подарунків, в яких були задіяні 20 волонтерів. В результаті, понад півсотні киян виказали бажання допомогти та подарувати щастя на свята для обездолених дітей.

За весь період проведення акції організатори зібрали велику кількість подарунків, серед яких найбільш популярними виявилися канцелярські придалля, м’які іграшки, дитячий одяг та взуття. Були також серед подарунків і предмети особистої гігієни: зубні щітки, мило, шампуні.

За словами Оксани Скляр, координатора акції, ці здавалося б, банальні речі насправді дуже популярні та корисні для малечі. Адже для державних притулків, в яких бракує фінансування, ці предмети особистої гігієни дуже необхідні. Діти постійно змінюються, прибувають нові, а на такі «дрібнички» як зубні щітки чи мило просто не вистачає коштів.

Ті, з благодійників, які не знали, що саме подарувати дітям, могли переказати кошти на розрахунковий рахунок Благодійної організації. Ці кошти будуть використані на потреби дітей.

Марія Гурбик, віце-президент Благодійної організації «Місто щасливих дітей»: «Надзвичайно приємно, що завдяки даній ініціативі ми не лише змогли подарувати дітям щастя на Різдво, але й познайомитися з новими партнерами. Так, допомогти дітям-сиротам вирішив студентський парламент Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Всеукраїнський благодійний фонд «Майбутня країна», які збирали кошти для дітей під час благодійного балу.

Не залишилися осторонь і інші організації, до прикладу Міжнародна благодійна фундація «Отчий дім» подарувала центру «Місто щасливих дітей» солодкі подарункові набори. Пам’ятали про нас і наші давні партнери - група компаній «Наша Карта» та ювелірний дім «Бігсан», вони подарували дітям 25 квитків на новорічну святкову виставу в палаці «Україна» та подарункові сертифікати».

Загалом, бажаючих розпочати рік з доброї справи виявилося напрочуд багато і організатори продовжують підбивати підсумки акції. Частина подарунків вже ощасливила багато дитячих сердець у центрі «Місто щасливих дітей», а за декілька днів всі подарунки поїдуть до київських притулків.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.