bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кіровоградці роблять крок назустріч дітям
05.01.2010

З січня вперше у Кіровограді розпочалася реалізація благодійного проекту «Крок назустріч дітям». Акція ініційована Кіровоградським обласним благодійним фондом «Майбутнє за молоддю. Мешканці міста зможуть стати благодійниками у себе вдома.

Метою проекту є розвиток благодійності в місті Кіровограді шляхом залучення громадян міста до підтримки вразливих категорій дітей та молоді. КОБФ «Майбутнє за молоддю» взяв на себе нелегкі завдання забезпечити осіб з обмеженими функціональними можливостями, дітей з малозабезпечених сімей та дітей-сиріт фінансово та матеріально, а найголовніше – стимулювати кіровоградців до здійснення благодійної діяльності.

Сьогодні люди збайдужіли один до одного, завдання благодійників – розбудити доброту та шанобливе ставлення один до одного. КОБФ «Майбутнє за молоддю» розробив детальний план по збору коштів та гуманітарної допомоги людям, які потребують цього.

Жителям міста пропонується подарувати іграшку, дитячий одяг чи зробити благодійну пожертву безпосередньо біля свого під’їзду. Волонтери Фонду будуть працювати протягом року біля кожного будинку в місті.

Контакти

  • Альона Сапріянчук
  • Кіровоградський обласний благодійний фонд “Майбутнє за молоддю”
  • [email protected]
  • 0522 27 22 44
  • http://kobf.kr.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.