bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Zoner Photo Studio: якісні фото для звітів і публікацій за декілька кліків
02.04.2019

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) пропонує рішення у сфері опрацювання та редагування фото – Zoner Photo Studio. Програма проста у використанні й ідеально підходить для користувачів із невеликим досвідом в опрацюванні фото.

Перед замовленням можна скористатися безкоштовною підпискою на 30 днів.

Неурядові організації мають змогу замовити річну підписку за 178 грн на рік, що майже в 10 разів менше ринкової вартості, яка становить 1400 грн.

ПЕРЕВАГИ ZONER

  • хмарне сховище для фото
  • зручні та корисні навчальні матеріали
  • можливість продовження підписки через TechSoup
  • відсутні обмеження щодо кількості замовлень

Zoner Photo Studio дозволяє швидко переглядати файли фотографій та організувати їх в групи через фільтрацію за різними параметрами.

Завдяки автокорекції можна покращити фото одним кліком. Якщо потрібно попрацювати із зображенням ретельніше, є можливість редагування вручну або переходу в Редактор із підтримкою шарів і всіх необхідних інструментів редагування.

Одночасно до кількох зображень можна застосувати основні операції з редагування: обрізка, зміна розміру, автоматичне покращення фото, перейменування файлів, створення слайд-шоу з різними ефектами переходу і фоновою музикою, фотокниг, календарів і фотоколажів. Повний функціонал програми дивіться за посиланням.

Хочете отримати ліцензійний софт за 5% від його ринкової вартості або ознайомитися з повним переліком програмного забезпечення, доступного через TechSoup Україна? Переходьте за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.