bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Книга – найкращий подарунок під ялинку
31.12.2009

Такий подарунок став можливий завдяки підтримці Міжнародного Фонду «Відродження», який безкоштовно надав 63 книги. Передані видання були опубліковані в рамках проектів, що були профінансовані програмою «Соціальний капітал і академічні публікації» МФ «Відродження».

До подарунку долучилася Фундація імені князів-благодійників Острозьких, яка передала додатковий комплект літератури з 30 видань (18 книг та 12 журналів «Вісник благодійництва»). Книги ілюструють український досвід з розвитку неприбуткового сектору та соціальної сфери суспільства України. Досить цікавими та вагомою є підбірка журналів «Вісник благодійництва». З 2007 року журнал «Вісник благодійництва» є офіційно зареєстрованим виданням Фундації імені князів-благодійників Острозьких та Інституту Успішних Громад.

Матеріали, що опубліковані в наданих числах журналу містять Всеукраїнський та Міжнародний досвід з розвиту благодійництва, соціальної корпоративної відповідальності та розвитку громад. Серед книг, які були подаровані великі енциклопедії, аналітична література, посібники та художня література. Зокрема, «Світова історія: ХХ століття. Енциклопедичний словник» (2008 рік видання), Карл Отто Апель «Дискурс і відповідальність: проблема переходу до постконвенціональної моралі» (2009 рік), Дітер Лангевіше «Нація, націоналізм, національна держава в Німеччині і в Європі» (2008 рік), Адам Міхнік «У пошуках свободи. Есеї про історію та політику» (2009 рік), Карл Ясперс «Психологія світоглядів» (2009 рік) та інші.

В разі будь-яких потреби додаткової інформації звертайтеся за тел. (0362) 22 10 81, адресою м. Рівне, вул. Драгоманова, 11, 33028, e-mail: [email protected] до Альони Герус (097 8373381), асистента Голови Ради Директорів.  

Контакти

  • Альона Герус

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.