bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Доброго навіть смакує…
28.12.2009

Надання такої благодійної допомоги стало можливим в рамках підписаного ліцензійного договору між Фундацією імені князів-благодійників Острозьких та ТМ «Страви Козацькі».

Відповідно до ліцензійного договору від січня 2009 року - 1% вартості від кожної проданої упаковки продуктів «Страви козацькі» використовується для благодійних проектів Фундації Острозьких. Нагадуємо, що на кожній упаковці є помітка про цю акцію, тому кожен, хто купував та продовжує купувати продукти ТМ «Страви Козацькі» автоматично долучиться до доброї справи.

Тому дякуємо всім, хто є причетним до можливості зробити незначну підтримку для тих, хто не може повноцінно забезпечити свої потреби. Передачу благодійної допомоги здійснила Фундація імені князів-благодійників Острозьких для БФ «Щаслива родина», який безпосередньо займається роботою з малозабезпеченими багатодітними сім»ями. Надано 15 комплектів продуктових пакетів вагою не менше 5 кг, вартістю 86,28 грн. кожен.

Участь в прес-конференції взяли: Оксана Краплич, президент Фундації імені князів-благодійників Острозьких, Альона Герус, асистент голови Ради Директорів Фундації імені князів-благодійників Острозьких, Кузьмич Анатолій, президент РОБФ «Щаслива Родина»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.