bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Миколаєві відкрився новий жіночий клуб!
28.12.2009

Миколаїв, 27 грудня 2009 року – Презентація нового клубу, який об'єднає жінок Корабельного району, пройшла в Міжрайонному ресурсному центрі. Вона відбулася завдяки підтримці Миколаївського глиноземного заводу ОК РУСАЛ.

Мета клубу:
надання можливостей та створення умов для самореалізації й розвитку жінок, формування їх активної життєвої позиції.  

У планах клубу паралельна робота по шести напрямках: краса та здоров’я, взаємодопомога (відкриття банку соціальних послуг), захист своїх прав і інтересів, організація дозвілля, участь в соціальних і благодійних акціях, своя справа (підприємництво, бізнес, фінанси).  

В ході презентації було все, що може зацікавити прекрасну стать – рецепти новорічних блюд, поради з організації сімейних свят, секрети здоров’я та чарівності. Учасниці заходу змогли заповнити анкету і, таким чином, вступити в це об’єднання. Такою можливістю скористалися мешканки не тільки Корабельного, але і інших районів міста, що підтвердило актуальність, вчасність і затребуваність такої ініціативи.

Тут же був оголошений конкурс на назву нового жіночого об’єднання. Клуб чекає нових зустрічей, щоб дарувати радість, упевненість в собі, допомагати доброю порадою.

Прес-центр жіночого клубу: Наталія Костоглод, тел. 636696, 0671172937  

Довідка

Міжрайонний ресурсний центр для громадських, молодіжних, дитячих організацій і об’єднань, які здійснюють свою діяльність на території Корабельного і Жовтневого районів Миколаївської області працює в бібліотеці-філіалі № 18 (адреса: пр. Корабелів, 12). Функціонує за участю Жовтневой райдержадміністрації та адміністрації Корабельного району Миколаївського міськвиконкому. Ініціатором створення ресурсного центру виступила Об’єднана компанія РУСАЛ.

Мета створення Центру – сприяння формуванню активного цивільного суспільства.

Його завдання:
 

  • активізація жителів районів, залучення їх до активної участі в суспільному житті;
  • залучення молоді до суспільно-корисної діяльності;
  • надання сервісних послуг для НУО і громадських неформальних об’єднань;
  • сприяння розвитку та самореалізації представників місцевої громади;  
  • розвиток міжсекторного соціального партнерства – консолідація ресурсів і зусиль.

Вся діяльність ресурсного центру будується на добровільній і безоплатній участі представників громадськості та інших зацікавлених сторін.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.