bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Рейтинг кандидата не має значення - результати голосування на “Молодому радіо”
28.12.2009

Більшість обиратиме свого кандидата, не зважаючи на його рейтинг. Такими є результати опитування, проведеного на сайті онлайн-радіостанції “Молоде радіо”. Майже 60 відсотків голосуватиме за “свого” (тобто того, кого найбільше з усіх кандидатів вважає гідним бути наступним Президентом) - незважаючи на те, які шанси на перемогу має цей кандидат за соціологічними рейтингами. 11 відсотків опитаних сказали, що проголосують проти всіх кандидатів, і стільки ж поки не визначилися. Ще 7 відсотків не збираються йти на вибори взагалі.

Цікаво, що голосувати за потенційного переможця - тобто того, кого за даними соціологічних досліджень підтримує найбільше громадян - не збирається жоден з опитаних. Водночас рейтинг як додатковий критерій таки має значення для кожного десятого - вони обмежать вибір свого кандидата колом потенційних фіналістів виборчих перегонів.

Опитування “Свій чи переможець? Як голосуватимете 17 січня?” проводилося на сайті “Молодого радіо” з 17 по 27 грудня у рамках проекту “Мої! вибори” за підтримки Посольства США в Україні. Обговорення теми триває у групі “Мої! вибори” у соціальній мережі Politiko.

А тим часом сьогодні на сайті стартувало нове опитування - про те, що найбільше впливає на особистий вибір кожного - програма, попередня діяльність чи особисті якості кандидата?

Проголосувати в опитуванні можна тут.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.