bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа громадського активіста має перших випускників
25.12.2009

У Луцьку завершилася серія тренінгів для активних громадських діячів Волині, присвячених видам і методам діяльності, професіним та етичним стандартам, стратегічному плануванню, ефективному написанню проектів та управлінню ними, здійсненню успішних інформаціних кампаній (PR-менеджмент).

Участь у «Школі громадського активіста» передбачала не лише відвідування тренінгів, а й виконання домашньої роботи – стратегічне планування діяльності організації, написання листів-звернень і проектних заявок.

За результатами Школи визначено найактивніших її учасників: Дмитрук Юлію – голову Благодійного фонду милосердя і здоров’я «Добра новина», Кутинця Сергія – керівника ініціативної групи с. Залізниця Любешівського району Волинської обл., Черен Ольгу – заступника керівника організації «Надія покоління» (с.Липа Турійського району).

 

Загалом на участь у тренінгах надійшло близько 30 заявок від представників організацій та ініціативних груп Волинської області, випускниками Школи з яких стало 12. Їх відгуки про навчання засвідчують: такі тренінги потрібно проводити, потреба у них існує в багатьох активних громадян, а практичний тренерський досвід уже дав певні результати для кожного зокрема. Волинський прес-клуб планує продовжувати діяльність Школи громадського активіста і запрошувати громадських активістів не лише Волинської області, а й України.

 


Школа громадського активіста реалізовувалася Волинським прес-клубом за підтримки Фонду розвитку демократії Посольства США в Україні та управління у справах сім’ї, молоді і спорту Волинської ОДА.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.