bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Помічники Святого Миколая
17.12.2009

Напередодні свята Свято Миколая Благодійний фонд Ігоря Осташа вручив подарунки для дітей сиріт та дітей з особливими потребами Стрийщини.

Президент Фонду Ігор Осташ - Надзвичайний і Повноважний Посол України в Канаді виступив ініціатором проведення благодійного вечора “Українська діаспора - українським дітям із сиротинців”. Були зібрані кошти, котрі і були передані керівникам спеціалізованих навчальних закладів. Зокрема, це Стрийський сиротинець (30 дітей), сиротинець у с. Жулин Стрийського району (12 дітей), школа-інтернат для дітей із вадами зору (190 дітей), класи корекції початкової школи №11 м. Стрия (18 дітей).

Тепер ці учні отримають нові футбольні м”ячі, посуд і постіль, а також нову шкільну дошку. Стрийський Навчальний центр IDEA, котрий створений при Благодійному фонді Ігоря Осташа і працює у ВПУ-34 м. Стрия за проектом “Відкритий світ інформаційних технологій” корпорації Майкрософт Україна теж приєднався до вручення подарунків. Викладачі сиротинців та шкіл отримали від координатора центру Оксани Шмілик методичні посібники по роботі із сучасними програмними засобами персональних комп”ютерів, а учні - календарики із правилами безпечної поведінки в Інтернеті від проекту “Онляндія - безпечна веб-країна”.

подіваємося, все це стане їм в нагоді при роботі в сучасному інформаційному просторі. Ми раді, що змогли допомогти святому Миколаю потішити малих школяриків!

Контакти

  • Оксана Шмілик
  • Благодійний фонд Ігоря Осташа
  • [email protected]
  • 0954409779

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.