bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійна акція “Купи зустріч з людиною”
15.12.2009

З 19 листопада по 13 грудня в м. Тернополі тривала благодійна акція “Купи зустріч з людиною”, що проходила в одній із соціальних мереж. Молодь Тернополя пожертвувала на потреби дитячих будинків 11 735 грн.

Дівчата та хлопці Тернополя без вагань ставали “лотами” щоб допомогти дітям. Загалом 220 дівчат та 183 хлопці погодились продати свій вільний час, а за виручені кошти купити необхідні речі в дитячі будинки. Завдяки нашій небайдужій молоді вихованці Школи для слабочуючих дітей отримають новенькі ліжка та ковдри на суму 6 220 грн. А після уточнення потреб Школи для дітей з ДЦП їм буде передано все необхідне на суму 5 515 грн. Загалом, до акції долучилось 2 697 учасників, що дозволяє сказати - це одна з наймаштабніших благодійних акцій що проходили в он-лайн режимі на Тернопіллі. В знак подяки за участь, організатори влаштували невеличке свято для учасників акції в арт-кафе “Коза”. Нарешті “лоти” мали можливість познайомитись з “покупцями”, взяти участь у конкурсах та просто розважитись.

Дана акція показала, що молодь Тернопільщини є справді соціально відповідальною та небайдужою до чужих проблем. Потрібно лише надати можливість – і молодь простягне руку допомоги потребуючим.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.