bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акцією для молоді «Люби життя – захистись від СНІДУ» на Лубенщині закликали об’єднатися небайдужих
14.12.2009

Акція під назвою «Люби життя – захистись від СНІДУ» пройшла цими днями на Лубенщині. Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» закликає приєднатися до подібних заходів та об’єднатися навколо вирішення цієї проблеми всіх небайдужих .

У рамках акції, активісти розповіли молодим людям, що таке СНІД і методи його профілактики. Волонтери працювали з учнями навчальних закладів с. Тарандинці та с. Духового, прочитали лекцію, роздавали пам’ятки і буклети про профілактику СНІДу, підготували з старшокласниками сценку та провели конкурс плакатів. За словами голови ГО «Твій Світ» Олександра Чепура, акція відбувалася за підтримки Лубенського районного центру соціальних служб для дітей,сім’ї і молоді, він посприяв у її проведенні та забезпечив волонтерів усім необхідним.

Робота ПОМГО «Твій Світ» направлена не тільки на захист дітей та молоді від СНІДу, але й сприяє їх єднанню для запеклої боротьби зі шкідливими звичками, допомагає освітянам у проведенні відповідної просвітницької та профілактичної роботи серед учнівської молоді щодо подолання окремих суспільно-моральних проблем та негативних проявів в молодіжному середовищі, зокрема СНІДу, і утвердження здорового способу життя.

Директор районного центру соціальних служб для дітей,сім’ї і молоді Ірина Харченко переконана, що подібні молодіжні ініціативи повинні знаходити підтримку в суспільстві, серед представників влади, бізнесу, батьків тощо. Працівник ПОМГО «Твій Світ» Сергій Алєксєєнко говорить, що подібні акції повинні проводитися постійно.

Люби життя - захистись від СНІДу

Організація зверталася за допомогою до приватних підприємців,політичних партій але відповіді так і не отримала, за виключенням деяких осіб, які вклали посильний внесок. Нажаль на прохання про допомогу відгукуються мало людей. Разом з тим за останній рік на Лубенщині ситуація кардинально змінилася у розрізі поширення інфекції та соціальних груп серед інфікованих. Якщо раніше це були здебільшого ін’єкційні наркомани, серед яких чимало бездомних, то нині серед інфікованих більшає цілком забезпечених людей, котрі заразилися статевим шляхом.

Тому відтепер цілями подібних заходів буде і заклик до об’єднання зусиль громади, пошук небайдужих, які б працювали волонтерами та збір коштів.
 

 Люби життя - захистись від СНІДу 

Контакти

  • Олександр Чепур
  • Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ»
  • [email protected]
  • тел. моб. 8 093 579 16 93

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.