bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ярмарок інституційного розвитку: обираємо ведучих майстер-класів!
03.12.2009

У зв'язку з великою кількістю заявок, реєстрація ведучих майстер-класів та презентацій на Ярмарку інституційного розвитку, який відбудеться 17 грудня у м. Києві, достроково завершилась. Ви ще можете взяти участь у Ярмарку як відвідувач або як провайдер. Поспішайте! Кількість безкоштовних місць - обмежена!

Ви ще можете взяти участь у Ярмарку як відвідувач або тренінговий провайдер. Поспішайте! Кількість безкоштовних місць - обмежена!
Реєстрація триває до 9 грудня тут:

Під час ярмарку будуть відбуватись різноманітні заходи: майстер-класи, презентації, дискусії. Ми отримали велику кількість заявок  від охочих провести власний майстер-клас чи презентацію. 

У зв'язку з обмеженими часовими можливостями, ми не зможемо забезпечити участь усіх бажаючих. Тому пропонуємо користувачам порталу ГУРТ взяти участь у формуванні програми Ярмарку та обрати найцікавіші майстер-класи та презентації. 

Обирайте найцікавіші презентації та їх ведучих. Ведучі, які отримали найбільшу підтримку аудиторії порталу ГУРТ, зможуть презентувати на ярмарку свої напрацювання чи продукти.

УВАГА! Для усіх, хто не зміг потрапити на Ярмарок, але хоче бути в курсі подій,  ГУРТ забезпечить он лайн трансляцію, яка вже стала традиційними елементом наших заходів.

Дедлайн - 12:00 9 грудня. 

Ярмарок інституційного розвитку організовує Ресурсний центр ГУРТ в межах проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що фінансується Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та виконується Pact, Inc.
 

Share/Bookmark

Контакти

Коментарі

Тимчук Тарас    5350 днів тому   #  

які ставки?

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5347 днів тому   #  

5 - 1 - 9 - 2 - 4

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5347 днів тому   #  

интересная тенденция, выбраны "общие тематики" более конкретные направления практического действия НГО мало кого интересуют... весьма забавно.

  •   Пiдписатися на новi
Людмила Гуслякова   5343 дні тому   #  

Егор, как народ будет выбирать узкоспециализированные, если он не понимает их значение? Выбирает, что понятнее прямо сейчас.

  •   Пiдписатися на новi
Юрій Новіков   5342 дні тому   #  

Почему, например, коммуникации в команде - это общая тема? Где ж тут более конкретно? А где голосуют?

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5342 дні тому   #  

какая в принципе разница, кто сколько голосов набрал? Всё равно люди пойдут слушать что им более интересно по виду деятельности

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5341 день тому   #  

...я так розумію, що голосування для визначення пріоритетів, та кількості зацікавлених основним темами...

якщо на ярмарку буде, хоча б одна зацікавлена особа довідатися про алкоголізм... я готовий, за кавою, у безпосередній обстановці, без помпезності проекторів та масовості аудиторії, поділитися досвідом та інформацією...

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5341 день тому   #  

я постараюсь приехать, честно, хотя полная Опа с финансами, смогу быть - буду обяз, сегодня покрестили малышку :)) уж извините, но ведь лавандос имеет главную роль не только в НГО но и в простой жизни... я очень надеюсь что я всех увижу в реале

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.