bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Статут територіальної громади м. Житомира
26.11.2009

25 листопада 2009 року, об 11.00 у прес-центрі Житомирського міськвиконкому відбулась конференція «Статут територіальної громади м. Житомира».

На конференції були фахово обговорені, напрацьовані та погоджені учасниками програми (представниками територіальної громади, ГО, ОСББ, ОСН м. Житомира, органами місцевого самоврядування) спільні проекти: Статуту територіальної громади м. Житомира, Положення «Про проведення громадських слухань в м. Житомирі», Положення «Про проведення загальних зборів за місцем проживання в м. Житомирі», Положення «Про місцеві ініціативи в м. Житомирі». Також була проведена фахова, досконала, обєктивна експертиза проектів рішень та вивчено досвід впровадження і функціонування статутів територальних громад в інших містах України.

Необхідно зазначити, що у конференції візяли участь провідні місцеві науковці, громадські діячі, депутати місцевих рад, провідні експерти з розвитку місцевого самоврядування з інших міст України.

Конференція проходила у рамках програми „Впровадження статуту територіальної громади м. Житомира”, що реалізується Житомирським обласним центом молодіжних ініціатив у співпраці з Житомирською міською радою в рамках компоненту «Підтримка місцевих ініціатив» програми «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)”, що виконується Pact Inc. за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного Розвитку (USAID), та фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 

Контакти

  • Надія Миколаєнко
  • Прес-центрі Житомирського міськвиконкому
  • [email protected]
  • (0412) 41-89-82

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.