bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продуктивна співпраця
25.11.2009

Фундація імені князів-благодійників Острозьких протягом 2009 року плідно співпрацює з Українським Католицьким Університетом і, зокрема, в рамках навчальної програми для неприбуткових організацій.

Тренери Фундації Острозьких долучаються до проведення навчань в рамках Академії фандрейзингу та проведення інших освітніх та просвітницьких заходів. Зокрема, 30 жовтня 2009 року був проведений круглий стіл «Нові ініціативи у співпраці соціально-відповідального бізнесу та неурядових організацій як антикризовий інструмент суспільства». Участь у круглому столі взяло понад 30 представників бізнесу, НДО, органів місцевого самоврядування, експертів із соціально-корпоративної відповідальності, представники.

Модератором круглого столу була виконавчий директор Українського Форуму Благодійників Анна Гулевська-Черниш. Асоційованим членом УФБ є також Фундація Острозьких.

Під час заходу здійснювався обмін досвідом в реалізації соціальної відповідальності бізнес-установ Львівщини, також успішними прикладами співпраці НДО з бізнесом в різних регіонах поділився Руслан Краплич, голова Ради Директорів Фундації імені князів-благодійників Острозьких. Протягом останніх двох років Фундацією Острозьких в рамках проекту «Розвито соціальної корпоративної відповідальності бізнесу в Україні», що підтримується Фондом ім. Ч.С.Мотта, напрацьовані різні підходи до співпраці з неприбуткового сектору з бізнесом, серед яких останній продукт – система соціального дисконту «МнОГОкартка».  

Share/Bookmark

Контакти

  • Альона Герус

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.