bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь збере гроші на “Рік без молоді”
23.11.2009

Відсьогодні організатори кампанії «Рік без молоді» збирають кошти на виготовлення тематичних наліпок, за допомогою яких інформуватимуть про ініціативу та її цілі українську молодь.

В цілому, заплановано надрукувати близько 25000 наліпок та поширити їх по всім регіонам країни. Для виготовлення протестних стікерів організаторам потрібно акумулювати близько 7000 грн. Перерахувати їх можна як на рахунок у банку, так і передати готівкою. Всі надходження організатори обіцяють публікувати на сайті. Нагадаємо, що кампанія «Рік без молоді» покликана змусити чиновників та високопосадовців реалізувати задекларовану державою підтримку української молоді. За лічені дні до кампанії приєдналися понад 75 загальноукраїнських та регіональних організацій.

Наразі, у межах кампанії триває акція «Спитай міністра сім’ї, молоді(?) та спорту Юрія Павленка де обіцяний «Рік молоді» в Україні?». Більше інформації.  


  Якщо Ви хочете зробити добровільну пожертву для виготовлення наліпок, будь-ласка, перейдіть за цим посиланням.  

Контакти

Коментарі

Анна Чайковська   5362 дні тому   #  

7 000 : 75 =93,33 грн з кожної організації з числа тих, які... "За лічені дні до кампанії приєдналися понад 75 загальноукраїнських та регіональних організацій". Вітаю! Ваша збірка буде дуже успішною.

  •   Пiдписатися на новi
Олена Соловейко   5362 дні тому   #  

Будемо на це сподіватися. За вчора, наскільки мені відомо, вже зібрали третину від необхідних коштів.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.