bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Що зробили місцеві депутати - час робити висновки
20.10.2009

Вийшов черговий номер чернігівського громадського інформаційно-аналітичного видання "ПіК: події і коментарі". Жовтневий номер газети присвячений чернігівським депутатам. Вірніше не їм особисто, а їх діяльності в Чернігівській міській раді. Які передвиборчі обіцянки давали і які виконали наші обранці? Пошук відповідей на це запитання на сторінках цього видання.

Читачам пропонується інтерв'ю з сімома з восьми представників фракцій в Чернігівський міській раді на тему виконання передвиборчих обіцянок.  Представники фракції "Нашої України" відмовилася давати будь-які коментарі, пославшись на те, що фракції як такої вже немає.

Також в цьому номері розміщені матеріали, які стосуються теми номеру - аналітичні статі про діяльність депутатського корпусу, експертні обговорення та висновки на цю тему тощо.

Додамо, що безкоштовне громадське видання "ПіК: події і коментарі" видається чернігівською громадською організацією "Освітній центр "Ініціатива" і присвячене висвітленню та аналізу діяльності чернігівської влади та найважливіших громадсько-політичних подій в регіоні.

В організації переконанні, що аналіз діяльності депутатів саме за критерієм виконання передвиборчих обіцянок є основою для голосування на найближчих місцевих виборах, які, до речі, можуть відбутися одразу після завершення президентської кампанії - 30 травня 2010 року. І більшість сьогоднішніх депутатів захоче знову зайняти місце в сесійній залі. Вони розказуватимуть нам нові обіцянки, писатимуть нові передвиборчі програми або купуватимуть голоси гречкою чи олією.

Проте, вибір має здійснюватися не лише на основі нових обіцянок, гасел, біг-бордів чи кількості подарунків виборцям замаскованих під благодійність. Вибір має здійснюватися і на основі попередньої діяльності кандидатів. Що вони зробили чи принаймні намагалися зробити в своєму житті вже будучи депутатами або чиновниками? Об'єм газети 8 сторінок формату А3, наклад газети 10 000 примірників, які безкоштовно поширюються по державним, громадським установам та офісам Чернігова.
Детальнішу інформацію можна знайти на однойменному сайті "ПіК: події і коментарі" www.pik.cn.ua
 

Контакти

  • Павло Пущенко
  • Голова Чернігівського освітнього центру ”Ініціатива”
  • [email protected]
  • 063 4785562
  • http://www.pik.cn.ua/
  • м.Чернігів
  • 14037
  • а/с 1742

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.