bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бізнес-школа лідерства і менеджменту продовжує роботу в Запоріжжі
19.10.2009

17-18 жовтня 2009 р. 12 учасників другої групи Бізнесу-школи лідерства і менеджменту пройшли Перший тренінг «Проектний менеджмент і бізнес-планування».

Дана учбова програма розрахована на людей, які цікавляться бізнесом і хотіли б розвивати або почати власну справу. Вона дає практичні і теоретичні знання і навики для ведення бізнесу, підвищує фінансову обізнаність учасників і дає можливість обмінюватися досвідом з однодумцями.

Учасники тренінгу змогли розібратися в структурі проекту, навчитися чітко формулювати мету проекту, завдання, розраховувати бюджет. Тренінг дозволив поглянути на бізнес-план з точки зору інвестора і отримані знання додали учасникам ентузіазму і упевненості в написанні проектів і успішної реалізації своїх ідей.

Тренінг провели - Руслан Крапліч, бізнес-консультант (Рівне-Київ-Запоріжжя) і Олександр Мураховський, Фондова група «Пілот Капітал» (Запоріжжя).
 

Всі учасники тренінгу отримали завдання оформити свою ідею у вигляді бізнес-плану, з можливістю необмежених консультацій тренерів по питаннях написання проекту.
 

Наступні тренінги по темах “Маркетинг і соціальна корпоративна відповідальність” і “Лідерство і менеджмент в бізнес-процесах” пройдуть в листопаді 2009 р. Після чого учасники зможуть представити свої бізнес-плани інвесторам для здобуття фінансування і реалізації власної справи.

Організатор Бізнес-школи лідерства і менеджменту: Благодійний фонд «Відкритий світ» (Запоріжжя).

Контакти

  • Шаповалова Юлія
  • Благодійний фонд «Відкритий світ»
  • [email protected]
  • (061) 2240717
  • 2242939
  • ICQ 278368695

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.