bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Гребінківщині набирає обертів виховна робота серед молоді
19.10.2009

Вихідними днями в місті Гребінка, що на Полтавщині пройшла відеодискотека для молоді “Люби життя – Love Life”. Полтавська обласна молодіжна громадська організація “Твій Світ” вже другий рік поспіль обирає Гребінківщину місцем проведення подібних заходів, які пропагують здоровий спосіб життя. У минулому навчальному році під гаслом “Зустрінемо весну гідно!” дискотека за участі старшокласників зібрала більше 50 учнів.

Можна сміливо сказати, що освітньо – виховна робота набирає обертів в першу чергу в результаті активності громадської організації у самому молодіжному.

“За даними досліджень, Україна значно відстає від усіх країн Європи за тривалістю життя населення, але випереджає за темпами поширення різних негативних явищ. Нажаль здоровий спосіб життя не надто популярний серед більшості молодих людей. Молодшає куріння. Пивний алкоголізм стає часткою життя значної кількості підлітків. Відсутність правильного статевого виховання, яке повинно передбачати не тільки інформацію про презерватив, а і, насамперед формування моральних цінностей та підготовку до сімейного життя призводить до поглиблення соціальних проблем. Ми популяризуємо принципи здорового способу життя і працюємо на перспективу. Де хто очікує швидкий результат, але ми розуміємо, що потрібно зараз наполегливо працювати, об’єднавши зусилля, щоб отримати бодай які покращення.” – констатує голова Полтавської обласної молодіжної громадської організації “Твій Світ” Олександр Чепур.

Ввечері на старшокласників чекали цікаві ігри, конкурси, тематична відео дискотека, яка була організована спільно з Гребінківським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та оздоблена закликами, відероликами та презентаціями за здоровий спосіб життя.

Керівник центру Валентина Даценко говорить, що відеодискотека, де пропагують дуже важливі для підлітків принципи прагне створити підґрунтя щодо втілення новаторських та експериментальних ідей у сфері дозвілля і відпочинку молоді.

Подія засвідчила, що на Гребінківщині формуються цікаві передумови для активізації молодого покоління до здорового способу життя.

Контакти

  • Олександр Чепур
  • Полтавська обласна молодіжна громадська організація«Твій Світ»
  • [email protected]
  • моб. 8 093 579 16 93
  • http://tviisvit.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.