bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перший іспит учасників школи тренерів ДГО «Альянс» складений на відмінно!
09.10.2009

7 жовтня 2009 року в приміщенні тренінг центру «Альянс» (м. Донецьк, вул.. Університетська 65/21) учасники школи-бізнес тренерів склали іспит на отримання кваліфікації «бізнес-тренер».

Іспит був проведений Школою бізнес-тренерів ДГО «Альянс» в партнерстві із Донецькою обласною державною адміністрацією за підтримки Німецького товариства технічної допомоги (GTZ) в рамках проекту «Створення сприятливих умов для розвитку жіночого підприємництва в економічно депресивних населених пунктах Донецької області».

Основною метою цього заходу був захист учасниками права на отримання кваліфікації «бізнес-тренер». В іспиті прийняли участь 6 слухачів школи з м. Донецька та Донецької області, які проходили навчання протягом 4-х місяців. Для складання іспитів вони за три тижні, на основі отриманих знань та навичок, самостійно розробили та підготували авторські тренінги з продажів, які виступали в ролі екзаменаційних завдань. Випускниками був проведений тренінг з продажів для представників бізнес структур та приватних підприємців м. Донецька.

Роботу «молодих» тренерів детально розглянули експерти та досвідчені тренери, які потім виставили свою оцінку кожному, хто складав цей іспит. Результат – 6 випускників школи отримали кваліфікацію «бізнес тренер» з правом самостійної розробки та проведення тренінгів. З 14 по 16 жовтня 2009 року друга частина учасників Першої школи бізнес-тренерів (4 особи) складуть свій випускний іспит під час проведення Тренінг центром «Альянс» серії тренінгів для бізнесменів та підприємців, які приймуть участь у виставці в «ЕКСПОДОНБАС».

Ознайомитись з роботою Першої школи бізнес-тренерів Ви зможете на сторінках Живого журналу, а також отримати додаткову інформацію щодо реалізації проекту у PR-менеджера ДГО «Альянс» Бондаренка Сергія (+38 095 106-81-62) або за електронною поштою [email protected] .

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.