bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Знай та вмій захистити свої права!
07.10.2009

Вже не в перше Котовська районна організація «Комітет виборців України» організовує освітні заходи в галузі прав людини.

Цього разу організатори обрали два учбових заклади для відбору учасників семінару: Котовський професійний ліцей та Котовське медичне училище. Отже 25 студентів, не заважаючи на вихідні дні, стали учасниками семінару, програма якого включала різні теми пов’язані із усвідомленням поняття «Права людини», механізмами захисту прав, ознайомлення із документами та практичні завдання. Для проведення даного заходу було залучено тренерів та експертів з різних міст. Ними стали: Ігор Скоробреха (м.Ізмаїл), Юлія Тарасенко та Олеся Краснова (м. Суми), Мерзляков Сергій (м. Котовськ), Юлія Бочарова-Туз (м. Кіровоград), більшість з яких є випускниками програми «Розуміємо права людини» Програма була доволі насиченою. Тренери використовували різні методики та вправи. Це були презентації, робота в групах, ігри та практичні завдання.

Слід зазначити, що в анкеті, яку заповнили учасники по закінченню семінару, всі одноголосно висловили бажання продовжити навчання, та більшість має мотивацію долучитися до проведення подібних заходів. «Своєї мети ми досягли, - розповідає організатор семінару Віктор Зуєв,- адже такі заходи ми проводимо доволі часто та, завданням семінару біло не тільки навчити учасників, а й сформувати команду вмотивованої молоді, з якою будемо працювати надалі. Саме їх, ми і плануємо залучати до проведення занять в галузі прав людини в м. Котовськ.»

Дійсно, семінар пройшов жваво, активно та легко. І не дивлячись на важку дорогу, та відстань, що прийшлося здолати тренерам, час промайнув швидко та лишилося відчуття задоволення і впевненість в тому, що такі заходи корисні та потрібні.  

Проведення даного заходу стало можливим за фінансової підтримки Української Гельсінської спілки з прав людини, за підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження».

Контакти

  • Віктор Зуєв
  • Котовська районна організація КВУ
  • [email protected]
  • +380973562597

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.