bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Яке воно, сучасне мистецтво? Або постфактум про Гогольфест (відео)
29.09.2009

У неділю 27 вересня 2009 року відбулося урочисте закриття lll мистецького фестивалю «Гогольфест». Багато киян та гостей міста мали змогу відвідати виставку, що тривала сімнадцять днів поспіль у «Мистецькому арсеналі», побувати на майстер-класах, художніх читаннях, переглядах сучасних короткометражних фільмів, а також послухати роботи музичних гуртів різних країн, переглянути вистави українських та зарубіжних театрів.

Організатори зробили спробу об’єднати у одному місті всі види мистецтва, створити потужний центр і зарядити всіх відвідувачів фестивалю енергетикою творення. . Загальна кількість учасників фестивалю – 1000. Головний організатор фестивалю В.Троїцький зазначив, що сам фестиваль об’єднує чимало некомерційних культурних проектів і має на меті стати візитною карткою країни, впізнаваним в усьому світі так само, як і Авіньйонський фестиваль у Франції, Единбурзький - у Шотландії, Віденський WienerFestwochen - в Австрії, Чеховський - в Росії. Багато сил та роботи вкладено у цю справу тими, хто хоче, щоб сучасне мистецтво жило і тими, хто вірить, що воно буде жити. А, вже, оцінювати те, що було зроблено саме на «Гогольфесті» залишається всім тим, хто відвідав даний захід.

Пропонуємо читачам порталу ГУРТ продивитися ролик з виставки та коментар Владислава Троїцького (головного організатора «Гогольфесту»). Діліться своїми враженнями та думками у коментарях.

Контакти

  • Тетяна Поровська
  • Ресурсний центр ГУРТ

Коментарі

Тимчук Тарас    5498 днів тому   #  

Тетяно, хоча трохи відеокарта підкачала, загалом вийшло непогано, зважаючи на те, що ти зробила це відео фотоапаратом :)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.