bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Свіже повітря допомагало НУО та ЗМІ Запоріжжя відкрито говорити про проблеми
28.09.2009

27 вересня відбувся «круглий стіл» з проблеми «НУО і ЗМІ: взаємовигідна співпраця». Захід проводився у форматі Open Air у мальовничому куточку регіону, у селі Червоноказаче.

Під час «круглого столу» були презентовані результати «Дня обміну тілами НУО і ЗМІ», а також обговорені питання можливості сумісної роботи й взаємовигідної співпраці, з’ясовані проблеми, які до цього часу заважали її досягти. Під час такого незвичного «круглого столу» і представники громадських організацій, і журналісти обмінялися відвертими думками про те, що заважає співпраця була ефективною та взаємовигідною.

З боку НУО лунали думки про те, що засоби масової інформації сьогодні занадто залежні від комерційного фактору, та про те, що журналісти не завжди глибоко вивчають ті проблеми, про які намагаються повідомити громадські організації. З боку журналістів також були озвучені суттєві об’єктивні зауваження до НУО, які не сприяють ефективній співпраці – це і невисока якість підготовлених прес-матеріалів, і незнання специфіки роботи ЗМІ, і відсутність цікавого для аудиторії ЗМІ змісту заходів, на які запрошують журналістів. Озвучені під час «круглого столу» проблеми, а також їхні передумови будуть враховані для проведення циклу тренінгів для НУО та ЗМІ, які будуть в подальшому реалізовуватися в рамках проекту «Через розуміння – до партнерства: сприяння налагодженню співпраці ЗМІ та НУО Запорізького регіону».  

Проект «Через розуміння – до партнерства: сприяння налагодженню співпраці ЗМІ та НУО Запорізького регіону» реалізується громадською організацією «»УкрПростір за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.