bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підтримайте розробку законопроекту!
24.09.2009

Шановні представники об’єднання громадян!

Повідомляємо вам про початок практичної роботи над розробкою проекту базового закону України „Про відкритість та прозорість діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування”.

Наказом Міністерства юстиції від 17 вересня 2009 року №805/7 затверджено склад робочої групи з розробки даного проекту. Таким чином увінчалися успіхом зусилля Секретаріату Кабінету Міністрів щодо розробки та впровадження в Україні європейських стандартів комунікативної політики між органами виконавчої влади та громадськістю.

23 вересня ц.р. у Клубі Кабінету Міністрів пройшло перше засідання робочої групи, де було визначено порядок підготовки згаданого проекту, обговорено його структуру та пропозиції учасників засідання. В результаті обговорення, зокрема, було визначено, що робоча група до першого листопада цього року подасть на розгляд Кабінету Міністрів проект концепції майбутнього законопроекту. Також на засіданні було внесено пропозицію щодо однієї з можливих назв закону – «Основні засади комунікативної політики в Україні». Робота ж над текстом самого закону має буде завершена у 2010 році.

Усіх, хто бажає долучитися до розробки проекту Закону, просимо телефонувати до Міністерства юстиції України за номером (044) 279-76-78, Клижка Микола Дмитрович
 

Контакти

  • Клижко Микола
  • (044) 279-76-78

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.