bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Працівники культури вчаться
18.09.2009

Продовжується співпраця Фундації імені князів-благодійників Острозьких з Рівненським факультетом Державної Академії керівних кадрів мистецтва і культури в напрямку проведення навчань для керівників та працівників закладів культури малих міст та сіл.

18 вересня 2009 року було проведено навчання для 20 представників сільських клубів та закладів культури з Волинської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської областей. Навчання стосувалося підготовки проектів до міжнародних донорських організацій.

Під час навчання учасники зуміли визначити проблеми, що є в їхніх громадах в сфері культури, а також визначити причини цих проблем. Оскільки вирішення самої проблеми не забезпечує впевненості в тому, що проблема знову не виникне. Важливо працювати з причинами, які породжують ті чи інші проблеми. До основних проблем, які на сьогодні існують в закладах культури, першочергово належать: відсутність ремонту або навіть аварійний стан приміщень сільських клубів, відсутність музичного обладнання та іншого технічного забезпечення, брак фінансування.

Правильне визначення пріоритетів та вміння формулювати мету свого проекту також є важливим фактором при підготовці проектної пропозиції. Учасники навчання потренувалися в написанні мети та завдань своїх проектів.

Кожен з учасників отримав роздатковий матеріал обсягом 15 сторінок та звітну брошуру Фундації Острозьких, де міститься інформація про підтримані нами ініціативи та поради щодо підготовки проектів.

Контакти

  • Альона Герус
  • Фундація імені князів-благодійників Острозьких

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.