bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Завершився 2-Й модуль школи тренерів ДГО «Альянс»
16.09.2009

З 11 по 14 вересня 2009 року Донецька громадська організація «Альянс», в партнерстві з Донецькою обласною державною адміністрацією за підтримки Німецького товариства технічної допомоги (GTZ) провела другий модуль першої школи бізнес-тренерів в рамках проекту «Створення сприятливих умов для розвитку жіночого підприємництва в економічно депресивних населених пунктах Донецької області».

training DonetskОсновною метою модулю було удосконалення тренерських навичок учасників школи, а також вивчення нового бізнес-курсу з реклами. Під час 2-го модулю при підготовці бізнес-тренерів були розглянуті такі теми, як особистість тренера, його імідж, основи ораторського мистецтва, структура тренінгу та інші.

В бізнес-курсі – основи реклами, розробка стратегії рекламних кампаній, розробка унікальної торгової пропозиції, розробка та аналіз рекламних текстів.

Під час навчання, була проведена “робота над помилками” за результатами проведених учасниками школи пілотних тренінгів з продажів у Старобешеві та Харцизську для місцевих підприємців, удосконалені підходи та методики проведення бізнес-тренінгів та роботи з цільовими аудиторіями. Результатом модулю стало те, що її слухачі отримали завдання підготовити тренінги, які вони самостійно проведуть для підприємців Донецької області в жовтні 2009 року. Саме така самостійна підготовка та проведення тренінгів стане випускним екзаменом для учасників школи та кроком до їх сертифікації, як професіоналів.

training DonetskВ 2-му модулі прийняли участь слухачі з Донецька, Макіївці, Харцизську, Старобешева та інших міст Донецької області. Під час навчання, були використані унікальні методики навчання тренерів, розроблені «Альянсом» при підтримці Європейської Асоціації освіти дорослих (Брюссель, Бельгія), а методики навчання з розвитку підприємництва - CEFE, які були розроблені і успішно апробовані GTZ.

За більш детальною інформацією щодо реалізації проекту звертайтесь до методиста проекту ДГО «Альянс» Семиволос Наталі (+38 095 18-37-236), PR-менеджера ДГО «Альянс» Бондаренка Сергія (+38 095 106-81-62) або за електронною поштою [email protected], [email protected] .

Контакти

  • Бондаренко Сергій
  • ДГО ”Альянс”
  • [email protected]
  • +38 (062) 311-15-70
  • +38 095 106-81-62

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.