bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Річний звіт ГУРТа 2008: факти, цифри, досягнення
16.09.2009

Для ГУРТа 2008 рік був роком впровадження нових підходів та запуску нових продуктів та сервісів. Ми пишаємося тим, що вважаємося однією з провідних українських неурядових організацій завдяки послугам, які потрібні інститутам громадянського суспільства України.

Новини ГУРТа тепер читають не лише представники громадських організацій. У 2008 році ГУРТ став відомий також головам та депутатам невеликих міст, вчителям та звичайним громадянам, які щодня змінюють свої громади. Ми наполегливо працюємо над тим, щоб ГУРТ асоціювався з якістю й інноваціями завдяки активній співпраці команди ГУРТа та усіх, хто формує громадянське суспільство України.

Як і кожна громадська організація, яка вважає себе публічною та підзвітною громадськості, ми публікуємо свій Річний звіт за 2008 рік. Цьогоріч нам приємно публікувати цей документ, який демонструє помітні якісні зміни, які відбуваються всередині організації та поза її межами. Запрошуємо усіх користувачів порталу ГУРТ уважно ознайомитись з цим документом і виявити для себе нові можливості, якими варто скористатись!

Постійна адреса: https://gurt.org.ua/gurt/annual_report/2008/

Річний звіт ГУРТа 2008 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.