bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартував третій Національний конкурс “Благодійник року”
15.09.2009

3 вересня організатори оголосили про старт конкурсу "Благодійник року-2009". Під час конкурсу працюватиме гаряча телефонна лінія для зв'язку з оргкомітетом (тел. (38-044) 481-09-49, за яким можна буде обговорити будь-які питання щодо організації та проведення конкурсу). Ще одним нововведенням цьогорічного "Благодійника року" стала можливість зареєструвати свою заявку в он-лайн-режимі на офіційному сайті конкурсу www.blagodijnyk.org.ua.

Конкурс заснований 2007 року з метою сприяння розвитку благодійництва в Україні та популяризації через публічне визнання та відзначення благодійних ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних суспільних проблем.

Співзасновниками конкурсу є ВБФ "Дитячий світ", МБФ "Україна 3000", Український форум благодійників та Центр філантропії. До організації конкурсу також долучилися ІАЦ "Громадський простір" та Інститут професійного фандрайзингу. До журі конкурсу входять експерти з питань соціального розвитку та благодійності, які мають необхідний досвід для визнання кращих зразків благодійності. Постійними партнерами конкурсу є компанія "Гештальт Консалтінг Груп" та ІА "ІнтерМедіа консалтинг". Більше про конкурс та умови участі тут

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.