bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вчимося співпрацювати!
14.09.2009

11 вересня 2009 року тренери Фундації імені князів-благодійників Острозьких провели навчання для 15 представників неприбуткових громадських організацій м. Херсон. Темою тренінгу була «Співпраця НДО з бізнесом». Навчання відбувалося в рамках проекту «Розвиток соціальної корпоративної відповідальності бізнесу», що реалізовується Фундацією Острозьких за підтримки Фонду імені Ч.С.Мотта.

Під час тренінгу учасники дізналися про ставлення бізнесу до неприбуткових та благодійних організацій, вигоди та перестороги, про які варто пам’ятати пропонуючи співпрацю з бізнесом.
Представники НДО також потренувалися в презентації своїх проектів та акцій шляхом вироблення ефективного гасла, для цього використовували 4 рівні сприйняття ключового повідомлення. При цьому учасникам вдалося відразу залучити благодійні пожертви на свої заходи - під час презентації гасла, ті люди, кому сподобалося те чи інше гасло, могли зробити свої благодійні пожертви в скриньку для благодійних пожертв (якою слугував файлик).

Чи не найважливішим блоком навчання була інформація про підготовку та використання спонсорського пакету в співпраці з бізнесом, оскільки співпраця НДО з бізнесом є партнерством, а не пасивним паразитуванням, тому підходи до цього партнерства мають бути професійними.

І звичайно, публічна звітність як завершення проекту, інформація про успіхи та подяка для своїх партнерів.

Семінар відбувався за організаційної підтримки Херсонського обласного благодійного фонду «Захист», який є партнерами Фундації в рамках проекту.

Контакти

  • Альона Герус
  • Фундація імені князів-благодійників Острозьких

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.