bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Для перемоги на президентських виборах потрібна ініціатива!
11.09.2009

Президенти

Мир у всьому світі - реальність Іра – перша в історії Студентської республіки дівчина-президент. Крім того, вона наймолодший президент – на момент обрання ії вік становив лише вісімнадцять років. Бути першою реально! Діяльність Ірини дуже різнопланова: журналістика та медіа, тренерство, молодіжна політика, студентське самоврядування, наука, соціальні проекти. Іра веде здоровий спосіб життя та займається доволі рідкісним у наш час видом спорту – черлідингом. «Я дуже люблю життя, людей, які мене оточують. Віра, надія, любов та турбота стали дефіцитними речами. Та саме цього зараз дуже не вистачає світові! Коли кожен з нас буде про це пам’ятати, тоді ми зможемо покращити життя вже сьогодні. Захоплення якоюсь справою – це, перш за все, стимул для розвитку. Для мене СІМ – сім’я, що поєднує все вище зазначене, дає можливість розвивати та розвиватись», - вважає Ірина.

Інкубатор лідерів існує Енергія, що переходить у дію. Саме це об’єднує Ірину з Олексієм - двадцяти чотирьохрічним лідером, який багато років по тому прийшов у СІМ, аби реалізовувати власні ініціативи. Він цілеcпрямовано бере участь у майже всіх значних проектах. На питання «Чи міг би ти стати президентом України?» Олексій дає стверджувальну відповідь, підкріплену мудрою думкою про необхідність сильної команди людей: «СІМ створює щось принципово нове, що буде діяти, аби змінити світ на краще. Організація, яка народжує лідерів, має майбутнє», - стверджує Олексій.

Цікавий факт – Іра і Олексій є представниками міста-героя Одеса. Перемога може стати традицією!

Довідка: СІМ - найпотужніше громадянське молодіжне ком’юніті в Україні. Серед СІМівців – депутати міських рад, молоді бізнесмени, молоді працівники корпорацій, бізнес-тренери, педагоги, громадські діячі, керівники органів студентського самоврядування.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.