bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Внесено зміни до Положення про порядок організації та проведення оплачуваних громадських робіт
08.09.2009

3 вересня Кабінет Міністрів України сьогодні на своєму засіданні вніс зміни до пункту 8 Положення про порядок організації та проведення оплачуваних громадських робіт. 

„Основною метою цього документу є гідна підготовка до відзначення 65-ї річниці визволення України від фашистських загарбників і Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років”, сказала, представляючи проект відповідної постанови Уряду, Міністр праці та соціальної політики України Людмила Денісова. 

Зокрема, за її словами, цим актом визначається, що „пріоритетними видами громадських робіт відповідно до територіальних програм зайнятості населення є упорядження меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни та підтримка належного порядку на цвинтарях, особливо у сільській місцевості”.

На думку Міністра, прийняття та реалізація цього рішення матиме істотний вплив на підвищення культурного рівня населення, збереження поваги до пам’яток культури та історії. Для цього не знадобляться додаткові витрати з державного бюджету України. Як повідомила Людмила Денісова, фінансування громадських робіт з упорядження зазначених об’єктів здійснюватиметься в межах коштів, передбачених на проведення оплачуваних громадських робіт”.
 

Джерело

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.