bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Успіх розвитку малих міст України – в партнерстві держави та приватного сектору
07.09.2009

Цю тезу обговорювали учасники Конференції малих міст України, яка відбулася 6-7 липня  2009 року в м. Українка.

Ініціатором заходу виступили Асоціація міст України та громад, Асоціація малих міст України, підтримку конференції надали Швейцарське бюро співробітництва (ШБС), швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, Німецьке товариство технічного співробітництва GTZ, Програма розвитку ООН, Посольство Норвегії в Україні.

 

В Конференції взяла участь Прем‘єр-міністр України Ю.Тимошенко. В своєму виступі вона порушила питання наповнення державної програми розвитку малих міст практичними механізмами забезпечення функціонування та розвитку малих територіальних громад.

 

Директор Швейцарського бюро співробітництва Мануель Еттер під час свого виступу наголосив на важливості партнерства громади та місцевої влади, ефективність якого доведена практичним досвідом діяльності швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні»  DESPRO.

 

Підсумком роботи Конференції стало прийняття її учасниками ряду звернень до керівників гілок влади, лідерів парламентських партій та блоків в яких міститься заклик до негайних реформ системи місцевого самоврядування, бюджетного та земельного кодексів та інших важливих сфер впливу на розвиток малих міст.

Джерело

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.