bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Про неймовірну зустріч із Спільнотою Анонімних Алкоголіків…
04.09.2009

Долею обставин я мав можливість побувати на цікавій та унікальній події а саме: Святкування 35 ліття Анонімних Алкоголіків у Польщі, Вроцлав 21-23 серпня 2009 року (Копмлекс Століття). Програма Анонімних Алкоголіків в Україні - чомусь мало відома, хоча, за словами фахівців: - “Це один з кращих винаходів людства 20-го століття”.

Хотів би поділитися основними тезами.

Поділитися досвідом до Вроцлава приїхали з усіх континентів. З України за досвідом вдважилися - 14 осіб. Львівян цікавили досвід співпраці АА з іншими установами (церква, медицина, освіта, соціальні служби). Незважаючи на мовні бар’єри та інші відмінності (віросповідання, професія, високі та низькі, молодь та у віці…) - учасники спілкувалися “мовою серця”…

За попередньою інформацією у святкуванні взяли участь більше 7500 осіб.

Вражали масштаби заходу за три дні відбулося більше 88 заходів, серед яких: семінари по співпраці з медичними установами та освітніми закладами, майстер-класи по інформаційній роботі з представниками ЗМІ, про можливості та продуктивність співпраці з духовенством, та багато-багато інших…

Дана зустріч підтверджує твердження що Програма “12 Кроків” - універсальна! Учасники своїм виздоровленням підтверджували та наголошували, що:
” Нам рідко доводилось спостерігати занепад людини, яка б точно йшла нашим шляхом. Якщо ж траплялись такі, котрі не одужували, то це були люди, які не могли, або не хотіли присвятити себе цій простій програмі, як правило ті люди, які за природою своєю взагалі неспроможні бути чесними з собою. Вони не винні, бо, здається, вони такими народилися. Вони абсолютно неспроможні вести спосіб життя, що потребує бездоганної чесності, тому їх шанс на успіх є дуже малий. Та навіть серед тих, хто страждає на емоційні і психічні недуги, багато хто, зрештою, одужує, якщо має здатність бути чесним перед собою. ” (текст взято з 5-го розділу кн. Анонімні Алкоголіки)

У суботу фантастична 6-ти годинна дискотека на 3500 осіб…

П.С. Анонімні Алкоголіки — це добровільна, всесвітня спільнота чоловіків і жінок з усіх прошарків суспільства, які зустрічаються разом, щоб віднайти і підтримувати тверезість. Єдина умова для членства — бажання припинити пити. Немає жодних вступних або обов’язкових внесків за членство в А.А.
… взято з www.aa.lviv.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.