bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онляндія знову підкорює Горизонти!
25.08.2009

18 серпня тренери Кременчуцького навчального центру IDEA «Благодійного фонду «Фонд Соціально захисту «Злагода» (Тетяна Жуматій, Олена Ромашко, Антон Бахорін, Максим Ніколаенко та Юрій Козьмін) перервали свою відпустку і знову відвідали Дитячий спортивно-оздоровчий центр «Горизонт», де проходив тематичний «День Хакера».

Протягом дня було проведено 5 тренінгів і охоплено 100 дітей з міст Кременчук та Комсомольськ у віці від 12 до 15 років.

Одиниці з них ще не користуються інтернетом, тому тема, піднята тренерами, надзвичайно актуальна. Кожен тренер відзначив активність і інтерес до праці дітей, а також високу ступінь усвідомлення реальних загроз, які підстерігають їх на просторах всесвітньої мережі Інтернет.

Олена Ромашко: «Діти із задоволенням виконували творчі завдання, не залишила байдужими і казка про скріпку і її мораль - відповідальність кожного за свій власний вибір і вчинки».

Юні учасники задавали багато питань про правильному поводженні і ефективному спілкуванні в Інтернеті, боротьбі зі спамом, вірусами і непотрібною інформацією.

Зацікавила учасників тренінгів і можливість створити безпечний електронний ящик і висловити свою позицію щодо необхідності ухвалення законів, які контролювали б безпечне користування Інтернетом на сайті Онляндія. А об’ємні наклейки і календарики, які отримають діти разом з іншими подарунками, залишаючи табір, дозволять їм пам’ятати адреса сайту і отримати на ньому багато корисної інформації.

Перегляд фільму в просторому актовому залі по завершенню групової роботи підсумував інформацію, обговорювану на тренінгах і додав акції додаткової ваги та офіційності. Керівники табору відзначили, що кожному ряду, кожній дитині потрібна ця інформація, тому співпраця буде продовжуватися і в наступному році.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.