bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Львові стартував II міжнародний фестиваль фольклору ”Етновир”
21.08.2009

Тисячоліття існування культури людства довели, що невичерпну морально-творчу силу у збереженні генофонду цієї культури, самобутності, самоусвідомлення та пізнання має народна творчість.

Атмосфера щирості, неповторності і добра з'являється саме тоді, коли починають органічно взаємодіяти фольклори різних народів. Тоді приходить розуміння, що перші звуки музики та перші рухи танцю подарувала людині природа у вигляді дзюрчання води чи шуму вітру, коливання трави, співу і лету птаха. І тільки завдяки різним національним темпераментам, ментальності та географічно-кліматичним особливостям, фольклор є таким безмежно глибоким і розмаїтим. Місію єднання автентики різних країн взяла на себе Міжнародна Рада Організацій Фестивалів Фольклору і Традиційних мистецтв (CIOFF), що діє при ЮНЕСКО. І саме під егідою CIOFF проходить у Львові Міжнародний фестиваль фольклору “Етновир”.

20-24 серпня 2009 року запрошуємо Вас до Львова! Тому що саме тут пройде Другий Міжнародний фестиваль фольклору “Етновир”. На вулицях нашого міста Вас вітатимуть танцювальні та музичні колективи Північного Кіпру, Конго, Того, Індії, Македонії, Іспанії, Польщі, України та ін. країн.

Львів завдяки своїй багатонаціональності віддавна мав славу Галицького Вавилону, а гості міжнародного фестивалю фольклору “Етновир” ще і ще раз підтвердили цю репутацію. Тому тепер, коли фестиваль отримав свою домівку в нашому місті надовго, вже ніхто не дорікне Львову надмірну стриманість і камерність. 

Те, що Львів і справді відкритий для світу, підтверджуватимуть знову і знову своєю неповторністю, жагучістю і колоритом учасники Міжнародного фестивалю фольклору “Етновир”.

Більш детально читайте тут

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.