bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Визначені переможці національного фотоконкурсу «Моє місто – європейське місто!»
18.08.2009

Раді повідомити вас про завершення фотоконкурсу „Моє місто – європейське місто” який проходив с 6 липня по 15 серпня, та визначення його переможців. Метою конкурсу, який було проведено в рамках спільного проекту ЄС і "Нашого Радіо" «Європа в серцях українців», було показати, що Україна – це сучасна, потужна та мальовнича європейська країна, повноправний учасник великої спільноти європейських народів. Маємо усі підстави вважати, що ця амбіційна мета була успішно досягнута.

За рішенням експертної комісії Переможцями конкурсу стали:

1 місце – Яковлєв Костянтин Ігорович (м. Горлівка)

2 місце – Патока Олександр Юрійович (м. Київ)

3 місце – Шеремета Олександр Васильович (м. Луцьк)


Визначаючи найкращі роботи, експертна комісія спиралася не лише на результати загального інтернет-голосування, але і брала до уваги художню цінність конкурсних фотографій, оригінальність та повноту розкриття теми конкурсу.

Варто зазначити, що переважна більшість робіт заслуговують на увагу, тому остаточний вибір було зробити нелегко. Завдяки кожному з учасників десятки тисяч відвідувачів сайту змогли побачити і оцінити неповторну красу мальовничих куточків нашої країни. За це ми вдячні кожному, хто прийняв участь у конкурсі.

Урочисте нагородження відбудеться о 12-00 28 серпня, в м. Києві за адресою вул. Отто Шмідта, 6 в офісі «Нашого Радіо». Запрошуються усі учасники фотоконкурсу. Також у заході візьме участь представник Європейської Комісії в Україні, Координатор з питань інформування та зв’язків із громадськістю Метью Грін, який особисто відзначить переможців.

Радіостанція «Наше Радіо» є партнером Європейського Союзу і проводить спільний ефірний проект «Європа в серцях Українців» (http://www.esua.info/), направлений на розповсюдження серед молоді актуальної інформації про Європейський Союз, діяльність Європейської Комісії, висвітлення взаємин та спільних програм України та ЄС. В ефірних програмах обговорюються усі аспекти відносин ЄС - Україна, можливості української молоді, які надають програми та проекти ЄС в Україні, також щонеділі відбувається ток-шоу з відомими діячами країни на актуальні теми відносин України та ЄС.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.