bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луганську шукають шляхи та методи вдосконалення роботи органів самоорганізації населення
14.08.2009

Сьогодні, 14 серпня 2009 року, у приміщенні Артемівської районної ради в місті Луганську для голів органів самоорганізації міста пройшов семінар «Шляхи та методи вдосконалення роботи органів самоорганізації населення».

Даний захід організували Східноукраїнський центр громадських ініціатив спільно із Громадською Палатою при Луганській міській раді за сприяння Артемівської районної ради в місті Луганську. Необхідність семінару викликана гострою потребою підвищення поінформованості та кваліфікації працівників органів самоорганізації населення.

У семінарі взяли участь майже 50 луганчан, серед яких представники чотирьох луганських райвиконкомів, представники органів самоорганізації населення (ОСН).

Тренінг проводив спеціально запрошений Східноукраїнським центром громадських ініціатив експерт, депутат Житомирської міської ради, начальник управління муніципального розвитку Олександр Круківський. Запрошений експерт розказав учасникам семінару про можливості створення та реєстрації ОСН, методи співпраці й тактики впливу ОСН на органи місцевого самоврядування. Також учасники семінару розглянули питання результативного залучення коштів для реалізації статутних завдань ОСН. Своїм досвідом роботи із розвитку ОСН поділилися спеціалісти Артемівського райвиконкому.

«Органи самоорганізації населення найбільш гостро відчувають проблеми громади, вони найближчі до простих людей і найкраще обізнані про їх реальні потреби. Саме тому вони мають бути добре обізнані про основні тактики та методи співпраці з владою для вирішення їх проблем.Даний семінар ми розглядаємо, як засіб обміну успіхами та досвідом вирішення місцевих проблем, а також підвищення кваліфікації активістів органів самоорганізації. Ми також віримо, що захід сприятиме сталості у роботі місцевих активістів», - коментує захід голова Східноукраїнського центру громадських ініціатив Юлія Ращупкіна.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.