bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Для постраждалих у конфлікті на сході України: тренінги, гранти, конференції
16.01.2017

Дізнавайтеся, де можна отримувати нові знання й навички, коли проводяться навчальні тренінги та школи, як розвивати свій бізнес та багато іншої корисної інформації. Пропонуємо добірку можливостей для тих, хто постраждав під час конфлікту на сході нашої країни. 

1. IREX та ГУРТ оголошують конкурс на відбір 12 громад з Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, підконтрольних Україні частинах Луганської та Донецької областей для участі в проекті «Єдина громада», що реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Дедлайн - 24 січня 2017 року.

Детальніше – тут.

2. Проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», що виконується Міжнародним благодійним фондом «Український жіночий фонд» за підтримки USAID, проводить конкурс грантів для розширення бізнесу та створення робочих місць для осіб, які постраждали від конфлікту. Для переможців конкурсу передбачається надання обладнання або інших активів, відповідно до заявки, а також експертна підтримка протягом 6 місяців. Дедлайн - 1 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

3. Школа для жінок із числа внутрішньо переміщених осіб із Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Полтавської областей, які хочуть і прагнуть стати блогерами, відбудеться 16-19 лютого 2017 року у тренінговому центрі «Mama Cares». Мета проекту - посилення професіоналізму лідерів жіночих організацій, особливо у сільській місцевості, у сферах онлайн правозахисту, а також - розвиток блогерства для запобігання конфліктів та ведення мирних переговорів шляхом об’єднання лідерів у Дніпропетровській, Полтавській, Луганській і Донецькій областях в єдину блог-платформу. Дедлайн - 1 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

4. Чеська гуманітарна організація «Людина в біді» приймає заявки на отримання грошових грантів у рамках проекту «Стимулювання створення нових робочих місць для ВПО». Проект підтримує малий та середній бізнес, що має потенціал до розширення та створення нових робочих місць для громадян України, котрі мають статус ВПО та постійно проживають на території Донецької області. Дедлайн – 10 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

5. Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) проводить конкурс соціально значущих міні-проектів серед молоді Маріуполя, Нікольського та Мангушського районів Донецької області. Передбачено фінансування проектів із заявленою на реалізацію сумою до 15 000 грн (проекти, в яких задіяно не менше 30 учасників). За наявності особливих обставин до участі в Конкурсі можуть допускатися проекти на суму до 25 000 грн. Дедлайн - 15 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

6. Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій» в рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам ВПО» розпочинає серію заходів із засад громадського лобіювання та адвокації. Передбачається проведення низки тренінгів та семінарів.

Детальніше – тут.

7. 19-20 січня 2017 року в м. Маріуполь, 23-24 січня 2017 року в м. Краматорськ, 25-26 січня 2017 року в м. Сєвєродонецьк відбудуться круглі столи на тему:  «Євроінтеграційні процеси на Донбасі: спільне вироблення плану дій на майбутнє». Організатор – громадська організація «Центр міжнародної безпеки».

Детальніше – тут.

8. У січні-березні 2017 року Форум НДО в Україні, за підтримки Посольства Великої Британії, проведе комплекс тренінгів для розвитку потенціалу недержавних організацій та ефективного управління. Серії тренінгів пройдуть у Києві (січень-лютий 2017 року), Краматорську (лютий 2017 року), Маріуполі (березень 2017 року). Організації можуть подавати заявки на участь у всіх тренінгах, які їх цікавлять.

Детальніше – тут.

Аудіо-версію матеріалу слухайте на ГУРТрадіо.

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.