bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрацював сайт “Львів соціальний”
13.08.2009

У межах міжнародної програми Logo East II у співпраці між управлінням соціального захисту Львівської міської ради та муніципалітетом м. Делфт (Нідерланди) працівники управління соціального захисту розробили та активізували сайт "Львів соціальний"

Зайти на сайт можна через офіційну інтернет-сторінку Львівської міської ради, на якій встановлено посилання в рубриці "Життя міста", або безпосередньо ввівши Інтернет-адресу www.city-adm.lviv.ua/lvivsocialnyj/

"У зв’язку з динамічним поширенням комп’ютерних технологій постала доцільність створення альтернативного каналу поширення інформації мешканцям про соціальну сферу, саме тому ми розробили цей сайт", - зазначила начальник управління соціального захисту Ольга Лесюк. 

Зайшовши на сайт "Львів соціальний" можна побачити рубрики: новини соціальної сфери; соціальні допомоги; виплати, компенсації; відомості про управління соціального захисту; встановлення соціального статусу та оформлення посвідчень, скерувань; міжнародні проекти у соціальній сфері; інформація про неурядові організації соціальної сфери. 
В цілому інформаційна частина поєднує офіційні відомості (витяги із законодавства, офіційні новини) та нариси суспільного характеру. 

Для покращення уявлення та візуалізації відомостей про соціальну сферу міста, на сайті є фотогалерея де представлено фото із організованих заходів управління соціального захисту, фото від неурядових організацій соціальної сфери.
 

Джерело: zaxid.net

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.