bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фіміам” та “Переображення” провели 7 таборів для дітей
11.08.2009

Впродовж липня – початку серпня 2009 року ВОБФ «Переображення» спільно з луцькою євангельською церквою «Фіміам» провели 7 різних таборів: для підлітків, неповносправних дітей та неповносправних дорослих, молоді, дітей.

Таборування відбувалися у таборі «Берізка» (с.Озеро Ківерцівського р-ну), та на березі озера Бережисте (с.Сушибаба Турійського р-ну). За час проведення таборів майже 650 людей мали змогу бути активними учасниками програм.

Упродовж таборувань учасники мали нагоду проживати у стаціонарних будинках чи теплих наметах, харчуватися 4 рази впродовж дня, робити ранкову зарядку, бути учасниками ранкових та вечірніх програм, слухати лекції на актуальні теми, виготовляти сувеніри власними руками на заняттях «Крафт», грати у спортивні загально табірні ігри та естафети, купатися в озері, кататися на конях, гуляти на свіжому повітрі, пробувати свої сили на гуртках творчості та розмірковувати на біблійні теми у дискусійних групах.

Як повідомив Миронюк Павло, пастор церкви «Фіміам» та голова ВОБФ «Переображення», подібні програми допомагають учасникам знаходити нових друзів, гарно відпочивати, більше дізнаватися про Бога та розмірковувати про духовність. Ці табори є альтернативою для всіх учасників і показують важливість правильного вибору в житті та потребу берегти себе від згубних звичок, які руйнують життя.
 

Джерело: Сайт церкви "Фіміам"
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.