bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

TechSoup Україна: офіційний запуск
27.11.2016

22 листопада 2016 року Ресурсний центр ГУРТ презентував Програму технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна). Запрошуємо скористатися можливістю отримати пільгове програмне забезпечення за посиланням.

TechSoup забезпечує агентів змін сучасними технологічними рішеннями та навичками, необхідними для провадження суспільних перетворень. Як надійний партнер вже протягом тридцяти років TechSoup забезпечує ефективний обмін між донорами програмного забезпечення і обладнання та тими, хто потребує технологічних рішень.

З 2016 року TechSoup Україна діє у партнерстві з Ресурсним центром ГУРТ – національним центром суспільної інформації та експертизи, що вже понад 20 років сприяє суспільним перетворенням в Україні, використовуючи та розвиваючи потенціал інститутів громадянського суспільства.

ГУРТ є членом Глобальної мережі TechSoup. Всі партнери у мережі є провідними організаціями громадянського суспільства і впроваджують низку програм з розбудови спроможності неприбуткового сектору у своїх країнах. Партнери у мережі адаптують програми TechSoup до потреб місцевих організацій громадянського суспільства та збагачують власним досвідом напрацювання всієї Глобальної мережі TechSoup.

Сьогодні Глобальна мережа TechSoup обслуговує майже 700 тисяч організацій в усьому світі, створюючи їм доступ до технологічних рішень, яких вони потребують для виконання своїх місій. Обсяг допомоги, яку вже надав TechSoup у вигляді технологічних рішень і філантропічної діяльності, сягає 5 мільярдів доларів США.

Детальніше про Програму технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) читайте за посиланням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.