bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Активісти у селах інціативніші й відповідальніші…
02.10.2008

Асоціація захисту прав молоді Волині розпочала серію моніторингових візитів до своїх грантерів в рамках проекту «Розвиток громадських ініціатив у сільській місцевості Волинської області» за підтримки Фонду ім. С. Баторія.

У Іваничівській центральній районній бібліотеці фахівці проводять консультації по користуванню комп’ютером та мережею Інтернет. Щодня бібліотеку відвідують школярі та активні жителі, які прагнуть отримати нові знання. Проект «Покращення доступу до мережі Інтернет жителів смт. Іваничі» має на меті подолати проблему комп’ютерної безграмотності у жителів сільської місцевості.

У дошкільному навчальному закладі села Штунь Любомльського району діти мають можливість знайомитись із історією рідного краю, читаючи і слухаючи україномовні книжки. Своєрідний куточок історії краю створений в рамках проекту «Ознайомлення дітей с. Штунь із культурною спадщиною рідного краю».

До вихованців Рожищенського притулку для неповнолітніх уже вкотре приїжджають творчі люди. Цього тижня майстер-клас для дітей проводив художник. Ініціативна група дівчат із Луцька планує влаштувати для дітей справжній вік-енд у міському басейні. Дітки уже відвідали Луцький замок. Дівчата планують працювати в рамках проекту «Проведення творчих майстер-класів для вихованців притулку «Вперед до мрії» і після завершення фінансування не тільки у Рожищенському закладі.

«Ми задоволені тим, як реалізують проекти наші партнери. В районах люди дуже ініціативні і беруться за справу із усією віддачею. Вони не «зіпсовані» грантами і найменша підтримка для них важлива. Звісно, працювати із ними нелегко. Навіть комунікацію налагодити важко, більшість із них не користуються електронною поштою… Часто доводиться пояснювати спочатку, що таке проект, хто і як повинен писати звіт і т.д. Але ми бачимо позитивні результати співпраці і в тому суть нашої роботи…» - ділиться враженнями від візитів Петро Верзун, керівник проекту «Розвиток громадських ініціатив у сільській місцевості Волинської області».

Контакти

  • Оксана Назарчук
  • Асоціація захисту прав молоді Волині
  • [email protected]
  • 8 (03322) 48312

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.