bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оздоровлення й відпочинок дітей пільгових категорій у Запорізькій області
07.08.2009

Благодійний фонд «Відкритий світ» розпочав проект «Намет-2009», в рамках якого 100 дітей з малозабезпечених родин Запорізького регіону зможуть відпочити та цікаво провести літні канікули. Проект працюватиме протягом серпня 2009 р за підтримки Антикризової гуманітарної програми Міжнародного фонду «Відродження».

Перша група дітей з 3 по 17 серпня бере участь у експедиції, проводячи археологічні розкопоки давньослав’янського поселення Портмашево у с. Біленьке Запорізького району Запорізької області. А також школярі відвідають музеї Запоріжжя та історичні пам’ятки, візьмуть участь у конкурсах і змаганнях. Друга група дітей з 17 по 30 серпня відпочиватиме у краєзнавчому таборі, вивчаючи історію Запорізького краю. Також на дітей чекає експедиція у катакомби, які розташовані біля с. Скельки Василівського району Запорізької області, цікаві зустрічі з запорізькіми краєзнавцями, перегляд художніх фільмів історичної тематики та різноманітні розважальні заходи.

Реалізація проекту сприяє руху за підтримку активного відпочинку, вивченню історії, розвитку творчих інтересів дітей. Літні табори стануть місцем активного відпочинку 100 дітей з різних кутків Запорізької області (Акімівський район, Запорізький район, Черніговський район, м.Запоріжжя); Відпочинок дітей став можливим завдяки фінасовій підтримці Міжнародного фонду “Відродження” (м.Київ). Релізацією проекту займається БФ “Вікритий світ” (м.Запоріжжя) спільно з ГО «НАШ» та БФ «Олександрівський».

Для довідки:

Благодійний фонд “Відкритий світ” працює з 2003 р. та здійснює молодіжні програми для студентів, школярів, а також фінансує проекти громадських організацій у сфері освіти, культури, охорони навколишнього середовища .

Міжнародний фонд “Відродження” започаткував Антикризову гуманітарну програму заради допомоги людям, культурницьким та громадським осередкам, найбільш зачеплених фінансово-економічною кризою. Програма надаватиме підтримку соціальним, культурницьким та гуманітарним проектам, націленим на збереження освітніх та оздоровчих програм для дітей та молоді з сільської місцевості та депресивних регіонів; збереження селищних культурницьких інституцій, перетворення їх на центри громадської активності та дитячої позашкільної зайнятості.Програма сприятиме процесу започаткування роботи гуртків дитячої та шкільної творчості, станцій “юних техніків” та центрів розвитку дитини.

Детальніше: http://www.irf.kiev.ua/ua/programs/Anti

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.