bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обама закликає благодійників до партнерства з новим урядовим Фондом
06.08.2009

Якщо Конгрес США затвердить $50-мільйонний бюджет Фонду соціальних інновацій на 2010 рік, то вже взимку організації зможуть подавати заявки на фінансування, а перші ґранти будуть надані навесні.

«Зараз як ніколи нам слід будувати міжсекторне партнерство, щоб принести зміни до наших шкіл, поліпшити стан здоров’я американців, працевлаштувати людей у сферах чистої енергії та інших», - йдеться в заяві Білого Дому.

Щоб отримати кошти від Фонду соціальних інновацій, організація повинна буде засвідчити, що має фінансову підтримку із приватних джерел або від місцевої влади. Мелоді Барніс, керівник Ради внутрішньої політики Білого Дому, очолить усеамериканський пошук програм, здатних якнайефективніше змінювати життя людей і громад.

Фонд соціальних інновацій створений Актом служіння Америці Едварда М. Кеннеді, підписаним у березні 2009 року, для «поширення перевірених ініціатив і початкової підтримки експериментальних – щоб державні долари допомогли відшукати і зростити ідеї для розв’язання найбільш неподатливих проблем громад».

Джерело: Український форум благодійників

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.