bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

7 онлайн інструментів для спільної реалізації ваших планів
06.11.2016

Ефективно обговорювати робочі плани та забезпечувати якісний супровід виконання завдань поза офісом можливо, не втрачаючи зв’язок із вашими колегами чи волонтерами. Онлайн інструменти можуть полегшити робочий процес над спільними проектами з вашою командою. Перелік корисних ресурсів – у традиційній добірці ГУРТа SmartНУО.

Speek: Іноді для обговорення того чи іншого питання не достатньо листування електронною поштою чи у чаті. Для таких випадків Speek має рішення - конференц-дзвінки завдяки спеціальній онлайн-платформі.

Co-Op: Для довготривалих проектів або групових наукових дослідженнях потрібно мати єдине місце для онлайн зустрічей та побудови планів. Co-Op спрощує відстежувати хід розмов, огляд щоденного або щотижневого порядку денного, і об’єднувати групу для досягнення спільних цілей.

Toodledo: Постановка та контроль за виконанням завдання може стати ключовим фактором для досягнення успішного результу. З Toodledo ви можете встановити строки виконання завдання, важливі коментар, а також необхідний час для виконання завдання тощо. Ваші колеги матимуть швидкий та візуально зручний доступ до інформації про те, що їм потрібно робити і коли. Після виконання завдання вам прийде автоматичне сповіщення про результат.

Mindomo: Мапа думок (mind-mapping) – чудовий спосіб візуалізації думок. Mindomo допоможе вашій команді сформулювати і систематизувати ідеї таким чином, щоб кожен міг зрозуміти їхню суть.

MemberHub: MemberHub - інструмент для створення інтернет-спільноти. Ви можете створити каталог членів спільноти, надсилати нагадування про майбутні заходи і проекти, вести календар подій і безпечно обмінюватися фотографіями.

Remember the Milk: Списки справ, особливо якщо вони знаходяться в мережі і доступні з будь-якого місця за наявності Інтернету, можуть бути дуже корисним і ефективним інструментом роботи. Ви можете синхронізувати Remember the Milk з календарем Google, отримувати повідомлення, надіслані через SMS або електронною поштою, а також обмінюватися завданнями з колегами. Завдяки спільному управлінню завданнями ви не губитимете важливі файли і не забуватимете про поставлені завдання чи зустрічі.

Mural.ly: Інструмент дозволяє створювати інтернет-дошки для обміну посиланнями, документами і медіа-файлами.

Джерело

Зображення

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.