bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтернет - наш світ
03.08.2009

Канікули і прекрасна погода не стали на заваді проходження інтерактивного курсу з Інтернет-безпеки для школярів. Тренери Кременчуцького центру IDEA «Благодійного фонду «Фонд Соціального захисту «Злагода» Жуматій Тетяна та Ромашко Олена провели тренінг «Безпека дітей в Інтернеті» для обдарованої молоді з чотирьох шкіл міста в рамках соціальної програми «Інтелект». Крім учнів, у тренінгу взяли участь і психологи Кременчуцького Центру соціальних служб для дітей та молоді.

Учасники виявили велику обізнаність щодо користування всесвітньою мережею, але зізналися, що і гадки не мали про всю небезпеку, що чекає на них там. Невесела статистика примусила школярів замислитись про своє ставлення до Інтернету. Уважно та розсудливо підійшли вони до створення правил захисту від Інтернет-небезпек. До душі учасникам припали творчі завдання зі створення колажів. Креативні рішення та почуття гумору зробили ці вправи незабутніми для них.

Використання мультимедійного обладнання дозволило продемонструвати дітям і дорослим фільм та презентацію з Програми безпечного користування Інтернетом, а також познайомити учасників з безпечним Інтернет-порталом Онляндія. Перспектива завести собі надійно захищену від спаму електрону пошту неабияк зацікавила молодих людей.

У кінці тренінгу учні отримали подарунки у вигляді іміджевої продукції компанії Microsoft, а також плакати з рекламою безпечної веб-країни Онляндії. Молоді люди пообіцяли розповісти отриману інформацію своїм однокласникам та друзям.

Психологи Кременчуцького Центру соціальних служб для дітей та молоді в свою чергу виявили готовність поширювати серед дітей та молоді інформацію щодо безпечного користування Інтернетом, рекламувати сайт Онляндію та продовжувати співробітництво по проведенню тренінгів «Безпека дітей в Інтернеті».

Під час зворотного зв’язку учасники визнали тему тренінгу суттєво актуальною та висловили подяку організаторам та тренерам за проведену роботу.

Контакти

  • Пилипенко Наталія
  • «Благодійний фонд «Фонд Соціального захисту «Злагода»
  • [email protected]
  • +38 (0536) 377 75
  • +38 (0536) 79 15 75
  • http://www.centr.pl.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.