bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейські дні спостережень за птахами - EuroBirdwatch - 2008
02.10.2008

Мільйони мігруючих птахів незабаром полишатимуть Європу, відлітаючи до своїх місць зимівлі. Українське товариство охорони птахів запрошує Вас скористатися нагодою 4 і 5 жовтня, щоб відкрити для себе всю силу та красу птахів у природі. Подробно й цікаво на сайті українського товариства охорони птахів. http://www.birdlife.org.ua/b-watch.htm

Партнери BirdLife International у Європі прагнуть показати, що різноманіття та краса птахів є індикатором якості довкілля загалом і особливо стану довкілля в наших містах.

Європейські дні спостереження за птахами — це щорічна подія, котра об’єднує тисячі заходів у багатьох європейських країнах і є частиною Всесвітнього фестивалю птахів 2008. У різних країнах учасники днів спостережень рахують птахів у своїх пунктах спостережень і через національні центри повідомляють отримані дані до Єдиного європейського центру обліку. Минулого року в днях спостережень взяло участь близько 50 тис. осіб, котрі нарахували понад 3 млн. птахів протягом двох жовтневих днів.

2008 року Єдиний європейський центр обліку діятиме в Словаччині на базі SOS/BirdLife Slovakia (партнер BirdLife у Словаччині), який координує всі європейські заходи в рамках днів спостереження за птахами.

Детально й цікаво на сайті українського товариства охорони птахів: http://www.birdlife.org.ua/b-watch.htm

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.