bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жінки-підприємниці продовжують обмінюватися досвідом задля вдосконалення свого бізнесу
13.06.2016

ГУРТ продовжує сприяти розвиткові малого бізнесу в Україні. 11 червня 2016 року учасниці проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», що впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої Єврейської допомоги, з навчальними візитами відвідали два успішно реалізовані підприємства, щоб перейняти досвід та поглибити навички у сфері бізнесу.

Жінки-підприємниці познайомилися з Аллою Журавель, засновницею бренду українського вишуканого одягу «Zhuravel». Пані Алла розповіла про необхідність постійного розвитку та любові до своєї справи. Також підприємниці змогли поспілкуватися щодо подолання труднощів на шляху до відкриття власної справи.

Наступний навчальний візит відбувся до Інни Неліпович, яка отримала матеріальну допомогу в рамках проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні» на розвиток бізнесу з реалізації домашнього текстилю. Підприємниця розповіла, як успішно реалізовувати бізнес-ідеї та які знання потрібні для відкриття власної справи. В процесі спілкування учасниці проекту змогли вдосконалити знання з маркетингу та технології продажів.

Навчальні візити мають на меті допомогли учасницям проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні в активізації підприємницького потенціалу.

Проект впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої Єврейської допомоги. Більше про проекти з розвитку підприємництва дивіться на GURT.ORG.UA/BIZ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.