bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кращі словацькі практики для розвитку громад Закарпаття
08.07.2009

Стажування у Словаччині

22 по 26 червня в рамках проекту «Розвиток спроможностей прикордонних областей України та Словаччини» відбувся перший етап стажування учасників, жителів Закарпатської області, у «Центрі просвіти для неурядових організацій» (м. Банська Бистриця, Словаччина).

Під час стажування учасники ознайомитися з проектом та взяли участь у тренінговій програмі щодо розробки проектів з використанням логічної матриці. 

Вродовж перших двох днів стажування учасники вчилися аналізувати потреби зацікавлених сторін та проблеми, на вирішення яких спрямовано проекти. Це викликало багато запитань та суперечок щодо реалістичності здійснення такого аналізу у нестабільній українській ситуації. Але незважаючи на це, українські та словацькі учасники зуміли знайти спільну мову та ділянки роботи, які можуть стати у майбутньому основою для партнерських проектів.

Організаторами стажування також було підготовлено ресурс у мережі Інтернет на основі системи MOODLE, через який учасники стажування мають змогу спілкуватися між собою та обмінюватися досвідом.

Проект реалізовується спільно CVNO (Словаччина) та Ресурсним центром ГУРТ за підтимки Норвезького Фінансового Механізму.

Повідомлення підготувала учасниця стажування Елеонора Вишняк. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.