bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День поцілунку
08.07.2009

06 липня 2009 р. у рамках регіональної програми «Майстерня громадської активності» Донецької громадської організації «Альянс» учасники програми Банку Молодіжних Ініціатив (далі БМІ) та студенти Донецького Національного Університету провели акцію присвячену Міжнародному Дню Поцілунків на Набережній м. Дніпропетровська.

Основною метою проведення акції була пропаганда здорового способу життя, інформування молоді про роботу Банку Молодіжних ініціатив та залучення зацікавлених до цієї програми., а також зібрання коштів на реалізацію міні проекту «Підтримай дітей, які вносять фарби в наше життя». Під час заходу було проведено розважальні тематичні конкурси з молоддю, розповсюджено листівки з інформацією про користь поцілунку та вироби з паперу «Поцілунок».

Проведено майстер-клас з петриківського розпису. У найближчих планах учасників БМІ є реалізація міні-проекту задля якого були зібрані кошти, що містить у собі виготовлення перекидного календаря, де будуть розміщені фотографії та найкращі роботи дітей, що займаються петриківським розписом.

Проведення акції стало можливим завдяки підтримці ДГО «Альянс», Фонда Генріха Бьолля, Колегії ім. Теодора Хойса фонду Роберта Боша (Німеччина), Банку Молодіжних Ініціатив м. Дніпропетровськ (програма БО «ДАРР»).

Наші контакти: Тел. 377 – 35 – 97 Вул. Гоголя, 29, оф. 107 8(067)988-18-21 Добровольська Анастасія Анатоліївна www.tri-sektor.org.ua

Контакти

  • Верета Олена
  • Банк Молодіжних Ініціатив
  • [email protected]
  • +38 (062) 311-15-70

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.